RING OSS - 046-260 75 48

Mäklare Lund

RING OSS - 046-260 75 48

Mäklare

Köpa eller sälja bostad? Anlita oss som din mäklare i Lund för din nästa bostadsaffär!

Har det blivit dags att byta, köpa eller kanske sälja bostad? Anlita oss som din mäklare i Lund för din nästa bostadsaffär! Våra mäklare i Lund värderar och förmedlar alla typer av bostäder i området, med en kundupplevelse i världsklass. Vårt helhjärtade engagemang för våra kunder i kombination med vår goda lokalkännedom om Lund gör oss nämligen helt unika i branschen.

Vad kan vi göra för dig? Kontakta våra mäklare i Lund så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig! 

Tre anledningar till att välja våra mäklare i Lund   

Som Sveriges största, fria mäklarkedja drivs vi av att tänka utanför boxen och gå vår egen väg! Med smarta och innovativa lösningar vill vi helt enkelt göra saker och ting lite enklare, och lite bättre för dig som kund. Vår ambition är således att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats och alltid leverera en kundupplevelse utan dess like, både innan, under och efter bostadsaffären.

  • En kundupplevelse i världsklass

    För oss som mäklare i Lund är kundnöjdhet inte bara en fråga om förtroende, utan dessutom en väg till desto fler lyckade bostadsaffärer. Därför arbetar vi också ständigt med att utveckla den service vi ger till våra kunder och strävar alltid efter att erbjuda en kundupplevelse i världsklass! Våra mäklare i Lund finns alltid nära till hands och hjälper dig med både små och stora bostadsfrågor, genom hela livet. Vi finns helt enkelt här för dig när du behöver det. 
  • Smarta och innovativa lösningar

    Våra mäklare i Lund försöker alltid tänka utanför ramarna! Med hjälp av våra nytänkade lösningar och den senaste tekniken kan vi idag erbjuda en visuell och interaktiv kundupplevelse och nå ut maximalt med vår marknadsföring – så att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar. Faktum är att vi har längre besökstid på våra bostadsannonser än någon annan mäklarfirma, tack vare våra unika och innovativa verktyg.
  • Nu med en ännu tryggare budgivning

    Vi är den första fastighetsaktören i Sverige som erbjuder legitimerad budgivning med verifiering av lånelöfte. Något som gör processen av din bostadsaffär tryggare än någonsin! Det innebär nämligen att ett bud, på ett säkert och certifierat sätt, kopplas samman med en köpare som i sin tur kan styrka sitt lånelöfte – direkt via en säker koppling till sin bank. Våra mäklare i Lund hälsar dig välkommen till framtiden! 


Som din mäklare i Lund anlitar vi alltid proffs till våra fotograferingar för att framställa din bostad i bästa dager.Som din mäklare i Lund anlitar vi alltid proffs till våra fotograferingar för att framställa din bostad i bästa dager.