RING OSS - 046-260 75 48

Mäklare Lund

RING OSS - 046-260 75 48

Om oss

Som en del av Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag värderar och förmedlar våra mäklare i Lund alla typer av bostäder.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Lund – din mäklare i Lund! Vi kan allt om att köpa och sälja bostad. Faktum är att vi är en del av Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag med över 110 lokala, fristående kontor runt om i hela Sverige. Vi har sysslat med förmedling och värdering av bostäder sedan 1973. Vi som mäklare i Lund vet med andra ord vad vi pratar om.

Kontakta oss nästa gång du ska köpa eller sälja bostad så hjälper våra mäklare i Lund dig närhelst du behagar! 

Modernt och nytänkade mäklarföretag med siktet på framtiden

Med ett stort, personligt engagemang och god lokalkännedom om Lund tar vi täten som mäklare i Lund! Vår historia började 1973 i Göteborg, och fortsätter än, i hela Sverige och delar av Spanien. Som mäklarföretag drivs vi nämligen av att tänka nytt och gå vår egen väg – med moderna och nytänkande sätt att arbeta på. Faktum är att vi var först med att lansera tjänster som virtuell renovering, VR och nu senast: legitimering och verifiering av lånelöfte. Ska du sälja eller köpa bostad? Då finns våra mäklare i Lund här för dig, och ger dig gärna tips och råd längs vägen – från start till mål!

Köpa eller sälja bostad? Vi visar vägen till en smartare bostadsaffär

Med en lång och gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden och en därtill brinnande passion för fastighetsförmedling lägger våra mäklare i Lund största vikt vid att skapa inspirerande bostadsannonser, med en effektiv marknadsföring. Därför investerar vi också stort i att ha den senaste och smartaste tekniken. På så sätt ser våra mäklare i Lund till att din bostad får den uppmärksamhet den förtjänar, på en allt mer digital bostadsmarknad. Genom att ständigt sätta kundens behov i fokus genom hela processen, står våra mäklare i Lund alltid redo att hjälpa dig på vägen, hela vägen till en lyckad bostadsaffär.

Vill du sälja, köpa eller kanske bara värdera din bostad? Kontakta våra mäklare i Lund genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret här intill. Välkommen!