RING OSS - 046-260 75 48

Mäklare Lund

RING OSS - 046-260 75 48

Sälja bostad

Sälja bostad? Anlita oss som din mäklare i Lund för en lyckad bostadsaffär!

Våra mäklare i Lund har full koll på den lokala bostadsmarknaden och hjälper dig gärna när du vill sälja eller värdera din nuvarande bostad! För oss är varje bostadsaffär unik, men vårt mål är alltid detsamma. 

Kontakta våra mäklare i Lund för en kostnadsfri värdering redan idag!

Vår säljguide till en lyckad bostadsaffär 

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Därför vill vi förstås att din bostadsaffär ska bli lyckad! Inte minst är det naturligtvis av största vikt att processen även ska kännas trygg och enkel, för både säljare och köpare. Vår säljguide nedan hjälper dig att förstå hur en bostadsförsäljning går till, så att du vet vad du ger dig in på när det väl är dags!

Sälja bostad? Se vår säljguide i sex steg:

 • Möte, värdering och förmedlingsuppdrag

  Vid vårt första möte går våra mäklare i Lund igenom din boendesituation tillsammans med dina önskemål såväl som dina ekonomiska förutsättningar och tittar närmare på ditt hus eller lägenhet. Vi erbjuder förstås alltid kostnadsfri värdering! Tillsammans skräddarsyr sedan våra mäklare i Lund din säljplan. Vad önskar du få betalt? Vill du sälja bostad nu eller senare? Vi hjälper dig även att identifiera vad som är mest säljande med just din bostad.

 • Förberedelser, styling och fotografering

  Ett bra förarbete och ett högt slutpris hänger samman när du ska sälja bostad! Därför hjälper våra mäklare i Lund dig självklart att ta fram alla fakta och underlag som behövs för just din försäljning, vare sig det gäller planritning, långivare, kapitalvinstberäkning eller besiktning. Din bostad fotograferas dessutom alltid av proffs och visas i högsta upplösning, med ett modernt skandinaviskt bildspråk för bästa upplevelse.
 • Maximal marknadsföring och matchning

  Med hjälp av Mäklarhuset Smart® Annonsering lyfter vi din bostadsannonsering till en högre nivå. Med modern, intelligent teknik ser våra mäklare i Lund nämligen till att träffa rätt spekulanter, vid rätt tillfälle och i rätt kanaler. På så sätt når vi ut maximalt med marknadsföringen när du ska sälja bostad, vilket ökar intresset och chanserna för en snabbare affär – till ett högre pris. Vi matchar även din bostad mot vårt aktiva, branschledande kundregister med massor av intressenter som söker just i ditt område.

 • Smartare visningar – virtuellt och interaktivt

  Våra mäklare i Lund ser till att du får en vinnande visning, med siktet inställt på bästa möjliga affär. Tillsammans utvecklar vi nämligen en visningsplan som passar just din bostad och försäljning. I kombination med vår bostadsbeskrivning, våra virtuella visningar och interaktiva verktyg får spekulanterna den bästa visningsupplevelsen möjlig både före, under och efter visningen. 

 • Trygg, säker och effektiv budgivning

  Budgivningen sker öppet via våra digitala tjänster, så att det blir enkelt för alla att följa. All information är förstås tillgänglig för dig som säljare hela tiden och vi arbetar självklart enligt Mäklarsamfundets riktlinjer för prissättning och budgivning, så att alla parter kan känna sig trygga. Vi har även som första aktör i Sverige lanserat legitimerade budgivningar – där alla budgivare kan verifiera sig och sitt lånelöfte. Något som minskar risken för oseriösa budgivare samt problem med finansieringen senare i processen.

 • Kontraktskrivning och tillträde

  Sist men inte minst är det dags att skriva kontrakt! Våra mäklare i Lund tar hand om hela kontraktskrivningen och förklarar innehållet i detalj för alla medverkande, så att alla är med på noterna och införstådda med överenskommelsen. Vid tillträdet avslutas slutligen själva försäljningen. Du och köparen träffas igen antingen hos oss eller på köparens bank, där ni skriver köpebrev och andra handligar. Resterande del av köpeskillingen erläggs även här, varpå köparen slutligen får nycklar och tillträde till sin nya bostad.